ELŐZETES KIBERBIZTONSÁGI AUDIT

ELŐZETES KIBERBIZTONSÁGI AUDIT

A 2023. évi XXIII. Kibertan. törvényben és a végrehajtási rendeletében (10/2023. (V. 15.) SZTFH rendelet) előírt auditálási kötelezettség teljesítését elősegítendő szervezetünk előzetes audit lehetőséget kínál az érintett szervezetek számára.

Az előzetes audit során a kiberbiztonsági audit követelményeinek való megfelelőség (7/2024. (VI. 24.) MK rendelet) ellenőrzésére kerül sor. A GAP elemzésből összeálló audit jelentés alapján a szervezet számára cégünk teendőket határoz meg a Kibertan tv. által előírt határidők figyelembevételével, illetve prezentációt tart az előzetes audit eredményeiről. Ezek ismeretében a szervezet célzottan tud felkészítőt keresni, akinek az általunk meghatározott feladatok teljesítésére kell csak koncentrálnia ezzel is elősegítve a sikeres kiberbiztonsági audit lefolytatását.

 

Miért érdemes minket választania?

  • A VERITAN Kft. tanúsítási tevékenységét, ezzel együtt az előzetes auditot is akkreditált státuszban az MSZ EN ISO/IEC 17065 szabvány alapján végzi.
  • Cégünk a kiberbiztonsági tanúsításokról szóló 2023. évi XXIII. törvény szerinti regisztrált kiberbiztonsági tanúsító szervezet, illetve folyamatban van az auditori nyilvántartásba vételre történő regisztráció is.
  • Ingyenes konzultáció keretén belül felmérjük szervezete igényeit és feltárjuk a szervezet számára legmegfelelőbb felkészülési lehetőségeket a kiberbiztonsági auditra.
  • Az előzetes audit után, ha minket választ a kiberbiztonsági auditori nyilvántartás alapján az éles auditra is,  az előzetes audit díját részben beszámítjuk.

 

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal a honlapon található elérhetőségünkön.